Kategorier
Jels Lokalråd

Hvem skal være »Årets Jelsing«?

Nu kan du være med til at finde årets prismodtagere i Jels. Årets Jelsing samt forskønnelsesprisen 2008 skal findes og der er her der er brug for din hjælp. For hvem skal modtage priserne?

Årets Jelsing
Med prisen som Årets Jelsing, vil Jels Lokalråd gerne give et skulderklap til en person/institution eller virksomhed, der har bidraget med en positiv indsats for Jels og dens borgere, herunder at gøre Jels kendt udenfor byen.

Årets Forskønnelsespris
Jels Lokalråd vil med Årets Forskønnelsespris gerne give et skulderklap til en 
person, institution eller virksomhed, der har forskønnet Jels, enten i form af renovering, ombygning, nybyggeri eller ved kunstnerisk udsmykning har bidraget til at højne kvaliteten i byen.

De heldige prismodtagere vil få overrakt priserne på Julemessen i Jels Motel & Sportscenter søndag den 23. november 2008 kl. 12.00, af lokalpolitiker Børge Baagø Hansen. Priserne er udført af Keramiker Lene Kersting, Jels og sponseret af Jels Lokalråd.

Bemærk at for begge priser gælder det, at det alene er personer, institutioner eller virksomheder som er bosiddende i Jels gamle sogn, dvs. Jels, Troldkær, Farris og Grønnebæk, der kan modtage priserne.

Du kan med din stemme være med til at indstille de personer, institutioner og/eller virksomheder, som du mener, har gjort noget ganske særligt for Jels. Du kan udfylde dette indstillingsskema. Indstillingsskemaet skal afleveres i Spar eller i Brugsen, senest den 14. november.

En bedømmelseskomite vil derefter samle indstillingerne fra hele byen, og derpå udvælge prismodtagerne for 2008.

Kilde: Jels.dk