Kategorier
Jels Lokalråd

Byforskønnelse er allerede i gang

Som et led i den byforskønnelse der udsprang af alle de idéer, som blev lagt på bordet til Jels Lokalråds idémøde og workshop, har en lille gruppe frivillige udført den første forskønnelse.

En lille gruppe frivillige med lange støvler og kendskab til brugen af en le, samt sav, ørnenæb og lastbil har ryddet op i sivene og buskadset i området omkring Vamdrupvej og den lille ø, Svaneholm.

Sivene skal slåes igen til foråret og når de er slået indtil flere gange er det muligt at lidt styr på dem, så de ikke breder sig for voldsomt.

Resultatet kan du se på billederne herunder, hvor man nu tydeligt kan se den lille ø og træerne som spejler sig smukt i vandet.

Hen langs vandet ved Vamdrupvej er megen pilebuskads savet ned og de frivillige foreslå nogle beboere på Vamdrupvej, at de fremover, hvert år, afsætter en arbejdsdag til fortsat vedligeholdelse af denne strækning. Dette vil være til stor gavn for deres udsigt til søen, men også for samtlige forbipasserende.

De frivillige har naturligvis samarbejdet med skovfoged Svend Hansen samt Rødding Kommune, for at gribe nænsomt ind i naturen, som ellers vil brede sig for voldsomt.

Kilde: jels.dk