Kategorier
Jels Lokalråd

Årets prismodtagere i Jels skal findes

For fjerde år i træk skal der uddeles priser til Årets Jelsing samt til Årets Forskønnelsespris. De heldige prismodtagere vil få overrakt priserne på Julemessen i Jels Motel & Sportscenter søndag den 21. november 2010, af Børge Baagø.

Men inden de flotte statuetter sponseret af Jels Lokalråd og udført af Keramiker Lene Kersting kan overrækkes, skal prismodtagerne først findes. Igen i år er det borgernes egne indstillinger af prismodtagere, der ligger til grund for udvælgelsen.

En bedømmelseskomite vil derefter samle indstillingerne fra hele byen, og derpå udvælge prismodtagerne for 2010.

Du kan med din stemme være med til at indstille de personer/institutioner/virksomheder, som du mener, har gjort noget ganske særligt for Jels ved at gå ind på denne side udfylde indstillingen. Du kan også indstille ved at skrive en seddel med kategori, navn på person, begrundelse og afsender. Sedlen afleveres enten hos Super Spar eller i Dagli’Brugsen i postkassen mærket “Årets prismodtagere”. Svarfrist er lørdag den 13. november 2010.

ÅRETS JELSING
Med prisen som Årets Jelsing, er en person/institution eller virksomhed, der har bidraget med en positiv indsats for Jels og dens borgere, herunder at gøre Jels kendt udenfor byen.

ÅRETS FORSKØNNELSESPRIS
Prisen Årets Forskønnelsespris gives til en person, institution eller virksomhed, der har forskønnet Jels, enten i form af renovering, ombygning, nybyggeri eller ved kunstnerisk udsmykning har bidraget til at højne kvaliteten i byen.

Komiteen til udvælgelse af prismodtagerne består af repræsentanter fra følgende foreninger: Jels Lokalråd, Jels Erhvervsforening, Jels Vikingespil, Vikingegruppen Iarlsae, Jels Idrætsforening, Jels Lokalhistorisk Forening og Jels Borgerforening.

» Kom med dine forslag til Årets prismodtagere her.

Statuetterne er udført af Keramiker Lene Kersting, Jels. Statuette "kvinde med hjerte i hånden" symboliserer næstekærlighed. Statuette "kvinde med skjold og byvåben", symboliserer byens stolthed.

Statuetterne er udført af Keramiker Lene Kersting, Jels. Statuette “kvinde med hjerte i hånden” symboliserer næstekærlighed. Statuette “kvinde med skjold og byvåben”, symboliserer byens stolthed.