Kategorier
Jels Lokalråd

Lokalråd har fået vokseværk

I tirsdags afholdte Jels Lokalråd den årlige generalforsamling. Det var en lidt speciel en af slagsen, da den siddende bestyrelse havde fremlagt forslag til vedtægtsændringer. Bestyrelsen ønskede således at antallet af bestyrelsesmedlemmer gik fra 5 til 11 personer.

Grunden til den eksplosive vækst i bestyrelsen er at koordinationsudvalget nu er nedlagt, og det var så ønsket at få udvalget indlemmet i Jels Lokalråd.

Med erfaringerne fra koordinationsudvalget har det vist sig, at der var rigtig mange fordele ved at foreninger og bestyrelser i Jels satte sig sammen for at drøfte de ting der sker i Jels, og de ting der bør ske i Jels. Forslaget blev vedtaget og det efterfølgende valg viste også at foreningerne var klar.

Følgende blev valgt til Jels Lokalråd:
Jørgen Lastein (fra Jels Erhvervsforening)
Hans Peter Paulsen (fra skolebestyrelsen)
Finn Bonde (fra Jels IF)
Børge Baagø Hansen (fra Jels Fiskeriforening)
Ulla Ellegaard (fra Jels Roklub)

Fra den siddende bestyrelse blev Anette Dons Jensen valgt sammen med Finn Smidt, Kristian Petersen og Jesper Finnemann.

Den nye bestyrelse er nu på 9 personer, med mulighed for yderligere at vælge to personer til næste år. Bestyrelsen er nu meget kompetent og handledygtig og har allerede en del hjælpere i små og store udvalg på sidelinjen.

Generalforsamlingen startede godt nok ikke med det nye forslag, men selvfølgelig med formandens beretning. Her kunne Anette Dons Jensen fortælle at lokalrådet havde været aktiv i flere både små og store opgaver igennem det seneste år. Mest fyldte det med overbygningen på Jels Skole, hvor hun roste de foreninger og bestyrelser som stod sammen, og med gode argumenter fik afværget en lukning.

Søbadet og projektet omkring dette, blev også vend og drejet. Det skrider heldigvis fremad, kunne formanden konstatere. Jels-filmen har fået tysk og engelsk oversættelse og der er blevet kikket på et stisystem i Jels by og langs Jels å og et stykke der ud af. Beretningen blev godkendt.

Under den efterfølgende debat kom det frem, at en evt. cykelsti helt til Øster Lindet kan være en mulighed. En underføring under hovedvejen var ønskelig.

“Der var også mange andre gode ting der kom frem. I skulle prøve at tage med til generalforsamlingen, det er helt spændende”, fortæller en af deltagerne ved generalforsamlingen.

Generalforsamlingen sluttede med at der blev takket for god ro og orden i denne upolitiske forsamling. Det var først under kaffen, at det gik galt med politikken. Ak ja, hvad hjertet er fuldt af i denne tid…

Den nye bestyrelse i Jels Lokalråd. Fra venstre er det Anette Dons Jensen, Kristian Petersen, Ulla Ellegaard, Jørgen Lastein, Jesper Finnemann, Finn Smidt, Finn Bonde, Børge Baagø Hansen og Hans Peter Paulsen.

Den nye bestyrelse i Jels Lokalråd. Fra venstre er det Anette Dons Jensen, Kristian Petersen, Ulla Ellegaard, Jørgen Lastein, Jesper Finnemann, Finn Smidt, Finn Bonde, Børge Baagø Hansen og Hans Peter Paulsen.