Kategorier
Jels Lokalråd

Årets prismodtagere i Jels skal findes

Årets prismodtagere i Jels skal findes

For femte år i træk skal der uddeles priser til »Årets Jelsing« samt til »Årets Forskønnelsespris«. De heldige prismodtagere vil få overrakt priserne på Julemessen i Jels Motel & Sportcenter søndag den 20. november 2011, af Børge Baagø Hansen.

Men inden de flotte statuetter sponseret af Jels Lokalråd kan overrækkes, skal prismodtagerne først findes. Igen i år er det borgernes egne indstillinger af prismodtagere, der ligger til grund for udvælgelsen. En bedømmelseskomite vil derefter samle indstillingerne fra hele byen, og derpå udvælge prismodtagerne for 2011.

Du kan med din stemme være med til at indstille de personer / institutioner / virksomheder, som du mener, har gjort noget ganske særligt for Jels ved at gå ind på »Årets prismodtagere« til venstre herfor og udfylde indstillingen. Du kan også indstille ved at skrive en seddel med kategori, navn på person, begrundelse og afsender. Sedlen afleveres enten hos Super Spar eller Dagli’Brugsen i postkassen mærket »Årets prismodtagere«. Svarfrist er lørdag den 12. november 2011.

Årets Jelsing
Med prisen som Årets Jelsing, er en person / institution eller virksomhed, der har bidraget med en positiv indsats for Jels og dens borgere, herunder at gøre Jels kendt udenfor byen.

Årets forskønnelsespris
Prisen Årets Forskønnelsespris gives til en person, institution eller virksomhed, der har forskønnet Jels, enten i form af renovering, ombygning, nybyggeri eller ved kunstnerisk udsmykning har bidraget til at højne kvaliteten i byen.

Statuetterne er udført af Keramiker Lene Kersting fra Jels. Statuetten “Kvinde med hjerte i hånden” symboliserer næstekærlighed. Statuette “Kvinde med skjold og byvåben”, symboliserer byens stolthed.

Komiteen til udvælgelse af prismodtagerne består af repræsentanter fra følgende foreninger: Jels Lokalråd, Jels Erhvervsforening, Jels Vikingespil, Vikingegruppen Iarlsae, Jels Idrætsforening, Jels Lokalhistorisk Forening og Jels Borgerforening.

Kilde: Jels.dk