Kategorier
Jels Lokalråd

Historisk søbadsbog er klar til salg

Jels Lokalråd tilbyder nu bogen “Jels Friluftsbad fra 1943 til Jels Søbad 2014” til salg. Bogen indeholder i dens 96 sider lange fortælling, et historisk tilbageblik over projektet, for derved først og fremmest at sætte særlig fokus på ideen og etableringen af det nye Jels Søbad, men også for at være med til at sikre den del af Jels’ historie.

Bogen kan købes i Lokalhistorisk forening For Jels Sogn på Torvet 2 i Jels, i kontorets ugentlige åbningstid fra tirsdag den 18. november fra kl. 09.30 – 11.00. Bogens forfatter Børge Baagø Hansen træffes og sælger bogen fra stedet den 18. og 25. november i anførte åbningstid samt den tirsdag den 2. december fra kl. 17.00 – 19.00, hvor bogen i øvrigt signeres efter ønske.

Jels Lokalråd og Foreningshuset Jels Søbad forestår salget, og indtægten for salg af bogen går ubeskåret til Foreningshuset Jels Søbad. Bestilling om køb af bogen kan også ske ved henvendelse til Niels Bendix Rasmussen på 40 60 40 37 eller til Henning Mikkelsen på 40 13 23 83.

Bogens pris er 100 kr.

“Det er Jels Lokalråd og Foreningshuset Jels Søbads ønske, at rigtig mange vil købe bogen og støtte det frivillige arbejde i Jels til gavn for Jels Søbads fremtid, og så er det jo samtidig en oplagt julegaveidé”, udtaler lokalrådsformand Niels Bendix Rasmussen.

Kilde: Jels.dk