Kategorier
Jels Lokalråd

Stormøde om fremtidige idéer (ny dato!)

Jels Lokalråd inviterer alle borgere i Jels og omegn til et stormøde omkring den fremtidige Strategi- og Visionsplan, lørdag den 14. november (bemærk ny dato!) med start kl. 12.30 i Jels Motel- og Sportscenter.

Den hidtidige Strategi- og Visionsplan fra 2007-2015, var resultatet af et velbesøgt stormøde i 2007, hvor alle borgere kunne komme med deres idéer og tanker om et fremtidigt Jels. Mange af idéerne er senere blevet gennemført, med Jels Søbad som det hidtil mest markante projekt.

“Strategi- og Visionsplanen har været en kæmpe succes som vi gerne vil gentage. Dels at Jels fik nedskrevet ønskerne, dels at kunne præsenterer dem i en samlet visionsmappe, hvilket gjorde det væsentlig lettere, at overbevise omverden om det rigtige i visionerne”, udtaler Finn Smidt fra Jels Lokalråd.

Nu skal den næste plan laves og her er der brug for dine input og ønsker til udviklingen af Jels og omegn. Ingen idéer er for små eller store, det kræver kun at du møder op til stormødet. Syntes du ikke selv at du har nogen gode idéer kan du alligevel møde op og indgå i snakken om de fremlagte idéer.

Til at styre slagets gang denne eftermiddag har Jels Lokalråd hyret en udefra kommende gæst med stor erfaring i idé generering og sikre, at alle de gode idéer bliver opsamlet til fremtidig brug.

Vil du være med til at påvirke og udvikle Jels og omegn, så kom frisk, der er brug for dine ideer og meninger.

Der serveres forfriskninger undervejs.

Kilde: Jels.dk