Kategorier
Årets prismodtagere

Godt besøgt nytårstaffel

I går havde Jels Lokalråd inviteret til Nytårstaffel i Foreningshuset ved Jels Søbad. Anledningen var at foreningen gerne ville fortælle omkring deres arbejde, og samtidig så skulle de to årlige priser uddeles.

Lidt over 150 personer – både børn og voksne – var mødt op, og de hørte først formand for Jels Lokalråd Niels Rasmussen fortælle om de opgaver, som Jels Lokalråd har arbejdet med i 2015. Efterfølgende fortalte Niels også lidt om hvad 2016 byder på.

Som det sidste punkt på dagsordenen i går, så skulle de to Jels-priser uddeles.

Årets Jelsing gik til den lokale fotograf Ingolf Andersen, som helt frivilligt deltager i mange af de lokale arrangementer, hvor han altid har sit kamera med. Alle billeder bliver offentliggjort her på jels.dk under Ingolfs billeder, hvor der gennem de sidste mange år er blevet taget rigtig mange billeder.

Ingolf havde desværre ikke mulighed for selv at være tilstede i går, så det var hans datter, Helle Jensen der tog imod det synlige bevis på prisen, statuetten “Kvinde med hjerte i hånden”, som symboliserer næste kærlighed.

Den anden pris, Årets forskønnelsespris, gik til Vivi og Jesper Toftmann Hansen, for deres renovering og istandsættelse af Jels Vestergade 13 (Lægehuset med tilhørende ejendom). Vivi og Jesper fik overrakt statuetten “Kvinde med skjold og byvåben”, som symboliserer byens stolthed.

Kilde: Jels.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *