Kategorier
Årets prismodtagere

Jels-priserne fandt deres ejere

I søndags afholdte Jels Lokalråd den årlige nytårskur, hvor der traditionen tro, skulle uddeles priser til “Årets Jelsing” og “Årets Forskønnelsespris”. Gæsterne til nytårskuren kunne, udover at nyde et glas champagne og kransekage, høre om hvad Jels Lokalråd havde fået fra hånden i det forgangene år og hvad de havde i støbeskeen for 2019.

Nytårskurens højdepunkt var naturligvis uddelingen af priserne og den stod næstformand i Jels Lokalråd, Brian Jakobsen for. Uddelingen af priser var i øvrigt den 12. i rækken.

Årets Jelsing
“For titlen som prismodtager til Årets Jelsing ønsker vi at give vedkommende et skulderklap for en særlig positiv indsats for Jels og dens borgere, og for at gøre Jels kendt ud ad til”, fortalte Brian Jakobsen, inden han refererede til nogle af de mange udsagn, der var kommet under indstillingen til årets prismodtagere.

Det var referencer som:

  • Årets Jelsing er født og opvokset i Jels
  • En Jelsing med stort J
  • Vedkomne går man aldrig forgæves til
  • Altid i godt humør og altid med en kæk eller sjov bemærkning på læberne
  • Altid behjælpelig og pålidelig både i de sjove og alvorlige situationer
  • Han har i mange år i sin fritid været en stor hjælp i flere foreninger i byen
  • I sit professionelle liv har vedkomne allerede holdt 40 års jubilæum

Årets Jelsing 2018 er Benny Seeberg Hansen.

Årets Forskønnelsespris
“Komiteen har modtaget indstillinger i form af nybygninger, ombygninger, renoveringer og naturprojekter i Jels. Alle gode kandidater til Årets Forskønnelsespris, så det har givet anledning til debat i komiteen at skulle vælge. Alligevel skiller prismodtageren sig afgørende ud og medvirker til at give Jels og omegn et positivt løft”, fortalte Brian Jakobsen.

Årets Forskønnelsespris 2018 gik til Rosa Bruun og Thomas Møller, for renoveringen af “Lille Barsbøl” på Ørstedvej 23.

Kilde: Jels.dk