Kategorier
Årets prismodtagere

Årets prismodtagere blev hædret

I søndags blev spændingen udløst. Hvem skulle udpeges til Årets Jelsing samt hvem skulle modtage Forskønnelsesprisen i Jels. På scenen ved julemessen stod lokalpolitiker Børge Baagø Hansen klar med indlæg og kåring af vinderne.

Årets Jelsing blev Margit og John Holm Nielsen. Et kendt Jels par med selvstændig virksomhed, og altid parate som frivillige hjælpere til at ofre tid og kræfter på opgaver til gavn for byen. Deres positive indstilling og engagement smitter af på alle andre.

De er meget afholdte i hele byen og altid i gang med nye opgaver. De er aktive i forskellige dele af foreningslivet i Jels, det være sig Vikingespillet, Valhal, Borgerforeningen mv. og arbejder for en positiv markedsføring af Jels som oplevelses- og turistby.

Deres hjælpsomhed involverer hele familien, idet børnene ofte indgår i familiesamarbejdet. Margit og John er begge gode ambassadører for Jels og opfylder på alle måder kravene til kåring som Årets Jelsing.

Året Forskønnelsespris gik til Jels Motel & Sportscenter for den nye opholdsplads ved indgangen. Den tidligere kedelige asfaltplads er forvandlet til en opholdsplads i mahogni, der byder alle velkomne med sine stole og borde, der giver stor lyst til ophold på det flotte trædæk.

Pladsen indbyder til liv og vil skabe liv. Et liv der naturligt er lagt mod ankomsten og de besøgende. Man føler sig straks velkommen. Pladsens flotte materialevalg skaber en god helhed og hænger godt sammen med bygningernes træbeklædte facader. Et flot og gennemført projekt, der rammer bredt og en flot velkomst til byens borgere og til byens gæster. Formanden for Jels Motel og Sportscenter, Brian Jakobsen modtog på vegne af centret forskønnelsesprisen.

Statuetterne er udført af Keramiker Lene Kersting, Jels. Statuette “kvinde med hjerte i hånden” symboliserer næstekærlighed. Statuette “kvinde med skjold og byvåben”, symboliserer byens stolthed. Statuetterne var sponseret af Jels Lokalråd.

Vinderne er fundet blandt de mange indstillinger, der var indkommet fra borgerne i Jels og nærmeste omegn. En komite bestående af repræsentanter fra Jels Lokalråd, Jels Erhvervsforening, Jels Vikingespil/ Den arbejdende Vikingeby, Jels Idrætsforening, Jels Borgerforening og Jels Lokalhistorisk Forening har på den baggrund udpeget Årets prismodtagere i Jels.

Kilde: Jels.dk