Kategorier
Jels Lokalråd

Årets prismodtagere i Jels skal findes

Årets prismodtagere i Jels skal findes

For tredje år i træk skal der uddeles priser til »Årets Jelsing« samt til »Årets Forskønnelsespris«. De heldige prismodtagere vil få overrakt priserne på Julemessen i Jels Motel & Sportscenter søndag den 22. november 2009, af lokalpolitiker Børge Baagø.

Men inden de flotte statuetter som er sponseret af Jels Lokalråd og udført af keramiker Lene Kersting kan overrækkes, skal prismodtagerne først findes. Igen i år er det borgernes egne indstillinger af prismodtagere, der ligger til grund for udvælgelsen. En bedømmelseskomite vil derefter samle indstillingerne fra hele byen, og derpå udvælge prismodtagerne for 2009.

Du kan med din stemme være med til at indstille de personer, institutioner og virksomheder, som du mener, har gjort noget ganske særligt for Jels ved at udfylde indstillingen på denne side. Du kan også indstille ved at skrive en seddel med kategori, navn på person, begrundelse og afsender. Sedlen afleveres enten hos Super Spar eller i Dagli’Brugsen i postkassen mærket “Årets prismodtagere”. Svarfrist er fredag den 13. november 2009.

Årets Jelsing
Med prisen som »Årets Jelsing«, er en person, institution eller virksomhed, der har bidraget med en positiv indsats for Jels og dens borgere, herunder at gøre Jels kendt udenfor byen.

Årets forskønnelsespris
Prisen »Årets Forskønnelsespris« gives til en person, institution eller virksomhed, der har forskønnet Jels, enten i form af renovering, ombygning, nybyggeri eller ved kunstnerisk udsmykning har bidraget til at højne kvaliteten i byen.

Statuetterne er udført af keramiker Lene Kersting, Jels. Statuetten “kvinde med hjerte i hånden” symboliserer næstekærlighed. Statuetten “kvinde med skjold og byvåben”, symboliserer byens stolthed.

Komiteen til udvælgelse af prismodtagerne består af repræsentanter fra følgende foreninger: Jels Lokalråd, Jels Erhvervsforening, Jels Vikingespil/Den arbejdende Vikingeby, Jels Idrætsforening, Jels Lokalhistorisk Forening og Jels Borgerforening.

De to statuetter er klar til at blive uddelt, men til hvem? Det kan du være med til at bestemme.

De to statuetter er klar til at blive uddelt, men til hvem? Det kan du være med til at bestemme.

Kilde: Jels.dk