Kategorier
Jels Lokalråd

Appel til byens borgere: Mød op til borgermøde

Som vi før har omtalt her på jels.dk, så bliver der i morgen aften afholdt et borgermøde på Jels Motel & Sportscenter, som en del af kampen for at bevare overbygningen på Jels Skole.

En del af Vejen Byråd (bl.a. Borgmester Egon Fræhr og formand for Udvalget for Skoler og Børn Bent Jørgensen) deltager i paneldebat.

På mødet vil politikere, skolebestyrelsen og foreninger fremlægge synspunkter og argumentation omkring sagen. Desuden lægges op til debat, og der bliver mulighed for at stille spørgsmål til de fremmødte politikere.

Initiativtagerne til borgermødet – Jels Skolebestyrelse, Jels Lokalråd, Jels Erhvervsforening og Venstre i Jels – vil gerne appellerer til byens borgere, om at møde op til borgermødet, og samtidig benytte denne enestående lejlighed, til at vise at vi i Jels vil kæmpe til det sidste, for at bevare overbygningen på Jels Skole.

Borgermødet starter kl. 19.00.

Kilde. Jels.dk