Kategorier
Jels Lokalråd

Indsamlingsresultat er blevet revideret

Som opfølgning på Jels Lokalråds anmeldelse om det lokale initiativ for pengeindsamling til opførelse af det nye Jels Søbad, har projektgruppen i henhold til politiets anerkendelse ladet gennemføre revision af indsamlingsregnskabet for perioden 1. september 2012 til 21. februar 2013 ved Leif Hansen, registreret revisor, DSH-Revision ApS.

Indsamlingsregnskabet, der udviser et overskud på i alt kr. 1.040.915,-, som er godkendt af revisor uden bemærkninger, er efter aftale i projektets fælles styregruppe overført til Vejen Kommune den 3. april 2013 til videre foranstaltning for anlæg af søbadsprojektet, og omfatter som aftalt Jels’ lokale indsamlingsengagement.

“Det er med den allerstørste anerkendelse og taknemlighed søbadsprojektgruppen ser tilbage på den enorme positive støtte og opbakning indsamlingen resulterede i, ligesom det også er vigtigt at fremhæve, at indsamlingen til projektet fortsætter i henhold til bl.a. indgåede lokale aftaler og kontrakter samt andre indsamlingstiltag”, oplyser Børge Baagø Hansen på projektgruppens vegne.

Kilde: Jels.dk