Kategorier
Jels Lokalråd

Ombygningen af søbadet er nu i gang

Søbadsprojektet er nu fysisk gået i gang. I mandags startede nedrivningen af det gamle søbad, herefter følger start opbygningen af det nye søbad. Den endelig tidsplan for byggefasen, vil der informeres ved søen på et skilt, samt her på jels.dk – tidsplanen er ikke blevet endelig godkendt endnu, men Jels Lokalråd forventer at have endelig svar fra Vejen Kommune og arkitekten i næste uge.

“Der arbejdes i øjeblikket med tiltag ved det nye søbad, vi har nogle planer om kunst og et aktivitets område på pladsen foran søhusene, og der arbejdes på at få en ny legeplads også. Der arbejdes også med et jubilæumsblad, for søbadet som skal være færdig ved åbning af det nye søbad. Vedr. driften af nye søbad, der er der en gruppe under søbadsgruppen ved at lave oplæg omkring dette”, fortæller Jørgen Lastein fra Jels Lokalråd.

Her på jels.dk kan du følge byggeriet af det nye søbad i både billeder og video. Du kan se mere på denne side.

Men det handler ikke kun om søbadet i Jels. Lokalrådet har planer om en ny gang- og cykelsti fra Haraldsholmvej/Jelsskov til Vamdrupvej, den skal føres igennem tunnelen der går under Kolding-Tønder landevejen (se evt. tegningen herunder).

Lokalrådet har også taget kontakt til ejeren af den gamle mejerigrund – en grund som ikke pynter lige pt. og her planen at få grunden renset og planeret.

Kilde: Jels.dk