Kategorier
Jels Lokalråd

Jels afholder »Åben by«

Lørdag den 28. marts fra kl. 10-14 afholder Jels Lokalråd og Vejen Kommune i samarbejde et »Åben by« arrangementet i Jels. Arrangementet er en del af Vejen Kommunes genudbud af parcelhusgrunde.

I år vil der som noget nyt være mulighed for i genudbudsperioden at byde på nogle af de kommunale udstykninger uden mindstepris. Du kan læse mere om genudbuddet på boligvejen.dk, så grib muligheden for at besøge en dejlig aktiv by, der har rigtig gode rammer for familieliv.

Arrangementet tager udgangspunkt på udstykningen Planetparken, som ligger lige ved siden af Nedersøparken.

På en stand i Planetparken vil du kunne møde:

  • Borgere fra Jels, der er med i Lokalrådet. Du vil blandt andet kunne få en snak med medlemmer af løbeklubben, roklubben, Jels Idrætsforening osv. Alle bor i Jels og kan guide og fortælle om alt, hvad der er at vide omkring byen, foreningslivet og byens muligheder.
  • Kommunale medarbejdere, der ved noget om kommunens byggegrunde med mere.
  • En af vinterbaderne fra Jels Vinterbadeklub vil være tilstede, og kan fortælle lidt om Jels’ nye foreningshus, hvordan anlægget anvendes og hvilke muligheder de har.

I nærheden af Planetparken kan du møde:

  • Medarbejdere på Orion Planetariet, hvor børnene kan bygge vandraketter og skyde dem af.
  • Et par vikinger i Jels Valhal, der vil være åben. Vikingerne vil være klar til at vise dig rundt i området ved friluftsscenen og Valhal, hvor Jels Vikingespil hver sommer holder til.

Se dig omkring i Jels by:
Med udgangspunkt fra standen i Planetparken har du mulighed for at blive vist rundt i byen med selskab af en borger fra Jels

  • Som en vandretur.
  • I en golfvogn fra Royal Oak – de vil have et synligt flag i teltet.
  • På en af to SegWays udlånt af Hans Peter Paulsen. Der vil være en instruktør til stede.

Kommer du forbi teltet i Planetparken kan du også få en kupon til en gratis kop kaffe i golfklublokalerne på Royal Oak, der ligger på den anden side af Jels søerne.

Kilde: Vejen Kommune