Kategorier
Jels Lokalråd

Workshop skal få styr på idéerne

På lørdag – den 9. september kl. 14.00 på Jels Motel & Sportscenter – afholder Jels Lokalråd en såkaldt “Workshop”, hvor idéerne fra idémødet den 22. august vil blive diskuteret og prioriteret. På workshoppen vil en udbydelse af idéerne også blive præsenteret.

Til at styre begivenhederne denne dag, har Jels Lokalråd igen valgt at bruge Sørens Ellegaard som motivator og styrende organ.

“Vi håber mange af dem som var til idémødet vil tilmelde sig til workshoppen, da det er meget vigtigt at få sat ord på hvad der ligger bag idéerne”, udtaler Jesper Finnemann fra Jels Lokalråd og fortsætter:
“Workshoppen er dog ikke kun for dem som var med til idémødet, hvis du vil være med til at præge Jels’ fremtid, og har tid og lyst til at være med, så er man meget velkommen”.

Programmet for dagen ser sådan ud:

  1. Velkommen samt præsentation af oplæg.
  2. Udvælgelse og prioritering af emner fra Idétræet. Det er vigtigt at vi får diskuteret hvad der er vigtigt nu, hvad der er vigtig om et år og hvad der direkte kan lægges ud til anden instans.
  3. Få lavet en dybere beskrivelse, fremhævet de væsentlige elementer, formål og et evt. tilhørsforhold til opgaven.
  4. Definere hvordan idéen kan realiseres på bedst mulig vis. Det er ekstremt vigtigt at der bliver sat handling bag ordene. Der kan indgå elementer som tidsplan, økonomi, forudgående aktiviteter for at modne idéen samt hvilke nøglepersoner der kan være aktiver.
  5. Præsentere dagens resultat og informere om de videre skridt i “Jels – Strategi & vision 2015”.
  6. Ca. kl. 19.00 vil der være afslutning og social samvær over middagen.

Tilmelding kan ske til Jesper Finnemann på ide@jels.dk eller 51 50 92 88, senest den 7. september.

Kilde: Jels Lokalråd